ΝΕΑ

Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Γραμμένο στο Τμήμα Marketing

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Νικόλαο Γραμμένο ως επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Πωλήσεων, ενισχύοντας τη δέσμευσή της διοίκησης για την προώθηση ενός ζωντανού και εμπορικά ακμάζοντος «οικοσυστήματος» εντός του οργανισμού.
 
Ο Σύλλογος μας, γνωστός για την πλούσια Ιστορία και κληρονομιά του και την ακλόνητη αφοσίωσή του στο ήθος και στην αριστεία, είναι αφοσιωμένος όχι μόνο στο να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στους φιλάθλους, αλλά και να δημιουργεί απαράμιλλες ευκαιρίες για τις εταιρείες να ενισχύσουν την παρουσία του εμπορικού τους σήματος και να επιτύχουν σημαντικούς στόχους διείσδυσης στην αγορά, και πωλήσεων.
Στον τομέα του Marketing, ο κ. Γραμμένος φέρνει πλούσια τεχνογνωσία και αποδεδειγμένο ιστορικό στην προώθηση στρατηγικών πρωτοβουλιών.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον κ. Νικόλαο Γραμμένο στην οικογένεια μας", δήλωσε ο Λευτέρης Κακιούσης, επικεφαλής της Ομάδας Διοίκησης της ΚΑΕ και τεχνικός Διευθυντής.
«Η εξαιρετική εμπειρία του και η βαθιά κατανόηση της δυναμικής του marketing θα ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα δυναμική της ομάδας και μαζί θα επιτύχουμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα και θα δημιουργήσουμε μόνιμες συνεργασίες που οδηγούν στην αμοιβαία επιτυχία».
Ο κ. Γραμμένος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Η πρόταση που μου έγινε και η συνεργασία αποτελούν τιμή για εμένα και ευχαριστώ τόσο τον κο Bob Mansfield όσο και όλους τους συνεργάτες του, με τους οποίους μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω. Ελπίζω να ενισχύσω περαιτέρω τη θέση του συλλόγου στην αγορά και να δημιουργήσουμε μαζί έναν ΗΡΑΚΛΗ, εμπορικά δυνατό και παραγωγικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΕΜ 73-69 (2-2)

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

(Γ' Αγώνας, Playoffs, A' Φάση) 

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

-

               ΗΡΑΚΛΗΣ

            16:00, 24/4

 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line